Costura - Mote.Musikk.Mennesker

RUSSEKICKOFF

published: 23.12.2011 time: 21:28 // comments (4)

Utover kvelden vart det litt meir liv..
NO TEK EG JULEFERIE!

Photos//Private

Grand, 1 år

published: 21.12.2011 time: 10:44 // comments (0)Stemninga er på topp! ..med fine sokker

Photos//Private

Congratulations

published: 18.12.2011 time: 16:21 // comments (8)Vi feirer Inger Line, Ingrid og Jenny!

Photos//Private

I miss you, Paris

published: 07.12.2011 time: 12:53 // comments (0)

Som eg lengter tilbake. 

Dissa tre dagane i Paris med fransk klassa var så fantastiske. Som vi koste oss. Vi hadde bra varme, sol og blå himmel alle dagane. Og det var ein utrulig kjekk gjeng å fare med. Dette er min søte venninne Fredrikke, sjå på jenta. Ho er hærlig!

 Photos//Private

you know you had fun when you can't tell your parents what you did..

published: 04.12.2011 time: 13:12 // comments (5)


Photos//Private

LONDON++

published: 16.11.2011 time: 17:01 // comments (4)Takk for turen, jenter!

Photos//Private

London, baby!

published: 11.11.2011 time: 22:00 // comments (1)

Da stikker eg til London, sees tysdag! Skal ikkje fare før i morga tidelig, flyet går 07.40 frå vigra, og vi kjem fram klokka 09.00 - magen min er full av forventninga!


Gleda meg til å sjå alt det fine i butikkane, har ein del ønskekjøp som eg gjerne vil "gjennomføre". Har i det siste vore inspirert av indianerstilen, frynser og indianerprint. Og eg elsker enkle outfit med detaljer som glitter. Kult!

Når eg kjem tilbake blir det også eit rykande og ferskt design - meir fokus på bilder!

Skal kose meg så masse med jentene mine♥ kos og klem

Photos//Private

Time for Halloween party

published: 22.10.2011 time: 19:53 // comments (5)


I går arrangerte 3ID Halloween Party i Liabygda ungdomshus. Det gjekk bedre enn forventningane, og håper alle som var der hadde det artig! Eg og Mari var arrangørar, men vi hadde aldri klart det uten dei flotte jentene(på bildet) og resten av gjengen i klassa. Bra jobba!

I dag har eg fått gjort masse effektiv arbeid. Bytta vinterdekk på bilen min og vaska ungdomshuset. Elles har det egentlig vore ganske lite effektiv arbeid. Deilig. No ventar eg på to kompisa, skal servere cupcakes!

Skal ikkje sei at dei er rå inni før dei har tatt ein bit..eller to - meg og baking = katastrofe! Men dei såg ganske god ut da?

Photos//Private

London - CHECK!

published: 10.10.2011 time: 17:30 // comments (2)

I november fer eg og mine to aller beste venna, til London. Vi skal vere der frå lørdag den 12.november til tysdag den 15.november. Så tre heile dagar blir knall. Jentene har bursdag no i oktober, så vi feira bursdagen der. Gleda meg utrulig mykje!

Photos//Weheartit

ESTEPONA

published: 09.10.2011 time: 20:11 // comments (5)
Takk så mykje for denne turen, mamma

 

Photos//Private

Stavanger - dag seks

published: 04.09.2011 time: 18:45 // comments (1)WOW! For ei fantastisk veke. Pendulum og Kaizers var kult i går, men Maggio var eg skuffa over. Men vil takke Josefine og henna kjære for eit fantastisk opphold. Kosa meg veldig masse, så det var egentlig trist å komme heimatt til Liabygda. Men tusen takk for dette, kjære storesøster.

Photos//Private

Stavanger - dag fem

published: 03.09.2011 time: 02:32 // comments (2)

Mobilbilder frå konsertane på torsdag:På bildet tre står Nana med handduken til 50 cent, "ouh". Det var så utrulig bra stemning! Men når Robyn kom, stod eg på fremste rad, søren for ei dame. Utrulig bra konsert! Og stemninga kan ikkje gjenskapast. Det einaste kjedelige var at mobilen min gjekk tom for strøm. Lite bildetaking av dei andre konsertane desverre.

Fredag og ny dag. Dagen har vore ein utrulig kul dag! Her er litt bilder:

Photos//Private

Stavanger - dag fire

published: 02.09.2011 time: 00:40 // comments (2)


Det kjem meir bilde i morga!
Sida jentene skulle på skulen i morga, vart det ein tidlig kveld. Vi tek det igjen fredag og lørdag med byen etterpå:) Ny dag i morga, blir gøy. Skal på frisør også, det blir overraskelse.

Photos//Private 

Stavanger - dag tre

published: 31.08.2011 time: 20:54 // comments (0)

For ein løyen dag!!

Photos//Private

Stavanger - dag to

published: 30.08.2011 time: 20:28 // comments (4)Photos//Private

RIHANNA

published: 23.08.2011 time: 22:28 // comments (0)

Rihanna-konsert på onsdag var fantastisk! Litt treig i starten, men showet var bedre enn forventa! For ein fantastisk stemme, klokkerein! Ikkje ein einaste sur tone. Eg er imponert! Ho dansa også like mykje som ho sang, så showet i seg sjølv var kanon! Bilder:

Har alltid vore ein stor fan av dama, men det ho gjor for dei omkomne på Utøya var fint gjort. Tårene spratt fram da ho sang til offera med små barn på scena som bar roser. Det gjorde 22 000 menneske stille når Rihann satte seg på scenekanten. Fantastisk!

Ho sang blant anna desse under konserten:


Only girl


Don't stop the music


I love the way you lie


S&MPhotos//BA

Saturday!

published: 15.08.2011 time: 01:09 // comments (2)


Yesterday was fabulous! (om da fabulous er fulle ungdomma og høg musikk.)

Litt bilder frå gårsdagen med jentene:- Loca People

Photos//Private

My mum is 50 and fabulous!

published: 13.08.2011 time: 01:13 // comments (0)

Klare for festen til mamma - 50år!Glad i deg.

Så litt sang om Liabygda..

..og ikkje minst en ekte liabygdar (bildet under)

Litt meir sang utover kvelden.

OG ikkje minst "tale-quiz-skuespill" frå ungane:
Rullator frå May-Britt - fornøgd!

Latter.

"hæ? forstod ikkje vitsen ej, mats"Så søv vi litt..Og fine Reidun. Kvelden var veldig bra!

Vil til slutt takke mamma for å vere ein person fyllt med glede og melodi. Ho er som ein sang: fyllt med fine melodiar, ein tekst du gret av og høge tonar. (Nydelig, eit indre så vakker og personlighetstrekk du kjenner att.) Det var superkoselig å møte alle vennane til mamma gjennom posten, og det var koselig å sjå bygdefolket ha det gøy. Muttern, du er konge! Og vi to i sammen har vår egen sang med mor-datter melodi. Eg lika.

Photos//Private

MOLDEJAZZ

published: 21.07.2011 time: 20:14 // comments (3)

Tusen takk! Tusen takk for ein veldig fin dag. Kosa meg veldig masse. Har tatt mange fleire bilder, mange av folk på gata. Legger dei ut i eit eige innlegg. Har og nokre gatebilder fra Paris, der vart det tatt mange av randoms. Du ser så masse rart og stilig, alle er så forskjellige. Lika det.

Photos//Private

Kroatia - dei brukbare bilda!

published: 08.07.2011 time: 11:14 // comments (3)

BOLHVARTROGIR

Må holde ei viss linje når eg legg ut bilder på bloggen. Viktig å tenke over kva du legg ut! Eg kjem til å legge ut meir bilder på facebook der eg har meir kontroll over kven som ser dei. Så der blir det nok ein litt større bildeserie. Men ser dokke kor fint det er her? Veldig blått hav, fin badestrand, nydelig natur. Det er så utrulig koselig og du føler deg virkelig heime. Bol er ein favoritt!

Photos//Private

Eg lever

published: 06.07.2011 time: 22:15 // comments (4)

Heime etter 14 dager i Kroatia. Trultetur til Bol og Trogir med Henriette var RÅTT! 

Kos og klem

Photos//Private

Time to say goodbye, again!

published: 23.06.2011 time: 11:58 // comments (4)

Croatia here I come..

Eg er klar for 14 dager med hærlig vêr, med hærlige Henriette - Kan ikkje bli bedre!

Og takk for fine kommentarer på sist innlegg, det hjelp meir enn du trur.
See yah!

Photos//Private

STOCKHOLM

published: 20.06.2011 time: 00:48 // comments (3)

Bilder seier meir enn ord..

Photos//Josefine ogJanita

Veldig fin tur, som du ser er Stockholm nydelig. Veldig bra shopping vertfall, fekk shoppa lommeboka tom. Innkjøp kjem seinare.. Kan ikkje klage på noko spesielt, hadde berre nokre små hendelser. Første kvelden fant Trude eit innsekt i maten og Torlaug mistet bagasjen sin på veg heimatt. Får håpe den kommer til rette! Elles var vêret ikkje noke å skryte av, men det var heldigvis for det meste opplett. Vil takke for ein FLOTT tur jenter!

TIME TO SAY GOODBYE

published: 16.06.2011 time: 04:13 // comments (3)

Stockholm here I come..Kofferten pakket, ny musikk på ipoden og god morgenstemning! Veldig klar for 4 dagar i Stockholm. Håper på fint vêr og stor shoppinglyst...hihi:)

Photos//Private

Berre 3 veker til... Stockholm!

published: 28.05.2011 time: 21:09 // comments (0)

På grunn av at kameraet mitt er på reperasjon har eg ikkje anna valg enn å leve på google/weheartit/osv. Men som overskrifta sei, skal eg snart til Stockholm på shopping weekend. Eg reiser tidlig 16.juni og kommer heim seint 19.juni! Reisefølget er min mamma, mine to søstre, fadderen min og datra. Trua på ein fantastisk tur, ein fantastisk opplevelse!

For ein vakker by!

Og det er ein by med STIL, just look;


Har du vør der?
Tips om nokon bra uteplasser eller butikker? 

Dag 3 - PARIS

published: 21.05.2011 time: 19:06 // comments (4)

Siste dagen vart brukt til flittig shopping. Vi var på Notre-Dame og Mont de Marte, resten av dagen gjekk for jentene sin del, på som sagt: Shopping! Føtene verka og hendene verka, men det var ein hærlig dag! Sola skein på himmelen, det var godt humør. Siste kvelden var ein perfekt avslutnng, bortsett frå maten vi fekk på den lite vellykka restauranten. Det var eit dårlig valg, rett og slett! 

Da hadde eg vist bilda frå Frankrike i små, korte sammandrag. Hadde eit prosjekt der nede, å ta nokre perfekte street bilde. Fekk noken ok, men ingen perfekte! Elles... det blir to travle veke framover, så blir ganske lite blogging. 
No skal eg i bursdag til Lone, ha ein fortsatt fin lørdagskveld! 

Dag 2 - PARIS

published: 20.05.2011 time: 10:59 // comments (0)

Skjedde så utrulig mykje dinna dagen her. Som du ser på bilda var vi både på Eiffeltårnet, louvre, champs-élysées, Seinen og triumfbuen. Dagen gjekk veldig fort, men det var ein fantastisk dag. Vi hadde fint vêr og som du såg, BLÅ himmel. Vi gjekk opp, så langt vi kunne, skikkelig spreke! Det var også kjempe koselig å komme heimatt, slappe av, shoppe og pynte seg for å så fare ut å ete middag. Det er over ei veke sida eg var der no, men det er klistra til hjerna mi.
Vi var også "vitne" til ei ulykke, motorsykkel og personbil som kresja - uffa. 

Litt om denne veka: Hadde fransk eksamen i går, gjekk ok. Feira det med pastasalat, kino - vann til elefanten og godteri med Mari! Så utrulig kos:)

Bursdag, konfirmasjon, 17.Mai + pause

published: 17.05.2011 time: 17:09 // comments (3)

♥ Bursdag til mine to søstre - 25år og 30år
♥ Konfirmasjon til lillebror - sistemann i rekka
♥ 17.Mai - holdt talen for i år
♥ Blir garantert ein deilig pause frå bloggen mens eg har fransk eksamen, innlevering i norsk og 4 prøver neste veke. Det er virkelig hardt å komme heim til virkeligheten! Skal legge ut siste bilda frå Frankrike, så snakkast vi sikkert seint mai/juni - ha fine veker med glade dager.Frankrike, Saint Claude - DEL 3

published: 14.05.2011 time: 11:56 // comments (1)

Leslie og familien sitt hus:

Leslie sitt rom.

Stua.Kjøkkenet.

Koselige familien eg budde med i Saint Claude.

Dag 1 - PARIS

published: 13.05.2011 time: 14:55 // comments (0)

Etter 2 timer med minibuss til togstasjonen, etter 3 timar med venting der og etter 2 timar på tog var vi framme i Paris. Paris er for meg perfekt. Der var alt, og førsteintrykket nådde 100! Vi kom fram til rommet vårt og fekk pakka ut. Seinare rusla vi rundt og åt god middag. Det var god stemning og alle var glade for å ENDELIG ha komt til Paris. Det er like vakkert som det står i boka. Just saying! 

Frankrike, Saint Claude - DEL 2

published: 12.05.2011 time: 22:06 // comments (0)Masse artig har blitt gjort desse dagane. Grilling, go-kart, musikk på folkehuset og masse anna. Har hatt dager med store opplevelser, vertfall dei siste dagane. Det var utrulig artig og gjengen hadde funne tilbake til den tonen vi hadde for 1 år sidan. Det var lange dagar med uvante rutiner, men det var noko vi måtte innrette oss etter. Sjokolade og kjeks til mellommåltid? Du tenker sikkert tommel opp, men etter ei veke var det utrulig godt å ete ein banan eller eit eple. Sjokolade hører helga til!

Legg ut bilder av innkjøp, huset til familien og Paris i 3 egne innlegg i løpet av dei neste dagane. Har og lagt ut mange bilder på facebook.

Frankrike, Saint Claude - DEL 1

published: 11.05.2011 time: 23:36 // comments (0)Etter ein veldig lang reise kom vi endelig fram til ein nydelig by midt oppi fjella, Saint Claude. Var for det første veldig koselig å komme dit etter ein lang tur med veg som trollstigen og Geiranger. Øverste bildet er huset til Leslie og familien, eit veldig koselig hus. Skal vise meir bilder av ting etter kvart, men dette er dei to første dagane. Då var vi på museum, såg på naturen, såg mølle og blei kjent med folk. Ein veldig fin start på ein fantastisk opplevelse!

Friday night

published: 17.04.2011 time: 15:54 // comments (3)Mari's birthday party

published: 06.03.2011 time: 14:06 // comments (3)Bilde sei meir enn tusen ord..

Det her vart ein serie med sjukt mange FINE bilde, som du sikkert ser. Men stemninga sei meir, det var utrulig artig! Eg storkosa meg frå start til slutt. Så takk for ei fantastisk feiring, Mari!♥


5-mila på TVen for øyeblikket, heia Norge!

These guys make me happy

published: 05.03.2011 time: 00:17 // comments (9)
Grillkos med ein hærlig gjeng persona! Kunne ikkje bedt om ein bedre fredagskveld.

Og ein liten ps. Gralla med dagen til verdens beste Mari.♥

experiences 2011

published: 14.01.2011 time: 20:43 // comments (6)


♥ Frankrike - Paris

Klassetur: 2.mai - 11.mai


♥ Stockholm

Feire mamma sin 50-års dag, med mamma(selvfølgelig) og søstrene mine


♥ Croatia - BOL

Sydentur med 2 eller 3 av dei hærligaste jentene 4.-18.juli


♥ Spania

Høstferien + Spania = veldig OK!

-FOR eit drømmeår! Kor skal du?

Fjerdagsfest - fun,fun,fun

published: 30.12.2010 time: 18:36 // comments (5)Pictures: Juleball 2010 & Volleyball turnering

published: 20.12.2010 time: 16:00 // comments (9)

Har berre bilde frå før Vors/Color Line, fordi eg tok ikkje sjangsen på å ta med speilrefleks til vors eller sjølve ballet med fullt av fulle ungdomma, som er lett på glasset. Så kos dokke med heile 3 bilde frå juleball 2010..Så ein koselig dag på skulen med volleyball turnering. Vårt lag liggeoverlag vart slått ut i semifinalen, mens liggeunderlag vart slått ut i finalen. Men fornøgd med innsatsen! Bilder av søte jenter..

troll

<3Moe

Lillehammer i bilder

published: 12.12.2010 time: 17:20 // comments (1)

Heisann, håpe alle har hatt ei like fantastisk helg som meg. Nydelig å sjå Norge knuse Ungaren, ein glede å sjå på dei flinke jentene våre. Budde på samme hotel som både Marit Breivik og Kristine Lunde. Eg blir ganske spent/rar når eg ser kjente folk, å det enda ofte opp med at eg sei namnet deira veldig høgt eller peika. haha..

Lørdagen gjekk til å handle: julegåvehandel og shopping, god mat og morosam stemning! Kjedelig å måtte fare heimatt i dag, men ganske deilig med. Vi tok i dag tog til Åndalsnes og buss til Sjøholt, slik at vi var heime 4t før.

Ungaren varma opp..Ser ka blikket fanga..helten!

<3Moe

Camra streika tidlig lørdag -ganske kjipt!

Bursdag 3xM

published: 21.11.2010 time: 18:27 // comments (8)H&M - smykke, kjoleLone, Oda og May(bursdagsbarnet 20.11)


Malin(bursdagsbarnet 22.11) og moe med godt i kjeften

Maria(bursdagsbarnet 27.11)

Hege - grunnen til at eg savna ho!<3Moe

80-talls/disko party!

published: 13.11.2010 time: 10:57 // comments (1)

Hei og hopp!!

No slår det snart laus. Det er 80-talls/disko party i kveld, og det er her det starta. Back to the 80's folkens, i dag skal det svingast. Usikker på kor mange som kjem på vors, men gira på at det blir bra!

Her kjem dagens party outfit:(skulle poste innlegget i går, men gjekk dårlig sida eg hadde vors, sa "vorsmora") Men uansett, her kjem resten av bilda frå kvelden:

Og kvelden fortsette på skytterhuset! He desverre ingen bilde derifra.

<3Moehits