Costura - Mote.Musikk.Mennesker

FORTSETT Å FØLGE MEG PÅ BLOGLOVIN

published: 30.des.2011 time: 00:21 // comments (0)

Trykk på linken bloglovin

:)

SLUTTER

published: 28.des.2011 time: 18:10 // comments (0)Du finn meg HER

Costura tyder søm og det nye namnet cucitura, tyder søm på italiensk. Fortsett å følge meg på blogspot :)

my own place for secrets +2

published: 26.des.2011 time: 23:19 // comments (1)


There you go, part two!

Photos//Private

Juleferie

published: 22.des.2011 time: 20:25 // comments (2)

Julen er her, og eg vil ønske alle store og små God Jul! Gleder meg masse til julaften, men det er ikkje like stas som det har vore før. Gjengen er halvert, berre eine søstra mi kom heim i år. Foreldra mine skal ikkje feire jul i sammen, og det er første gong, sjølv om dei har vore skilt i snart 10 år. Eg skal feire julaften to dager, både på julaften og 1.juledag. Må berre få sagt kor rart dette er. 

Eg hater når folk seier at det sikkert blir like artig, men selvfølgelig blir det rart. Vi er vant med å vere minst sju stykker, i år er vi fire. Unger med foreldrer som bor sammen kan aldri sette seg inn i situasjonen til dei som har skilte foreldre. Enklare blir det ikkje. Så, slutt å lat som dokke forstår! 

Men smile, det kan eg. Jula er her, storesøster er her, det er god mat her og eg har mange gode venner. Kan ikkje oss alle berre vere glade? Jo, eg kunne ønske det var så enkelt!

IT'S MONDAY TOMORROW - SHIT!

published: 18.des.2011 time: 21:12 // comments (4)Rolig søndag trengs etter ein travel lørdag. Frå jobb til vors til Grand. Det var veldig gøy, bilder kjem seinare! Bildene her gir eit raskt samandrag av dagen min, nederste bildet er til volleyball turneringa i morga. Spennande, spennande! Handballkampen er også spennande...

HEIA NOREG!

Photos//Private

HERE WE GO

published: 16.des.2011 time: 18:31 // comments (3)

FOR NOKRE DAGAR DETTE KJEM TIL Å BLI FRAMOVER! Har ikkje ord kor mykje eg gleda meg til jul, men også kor seint eg vil det skal gå. I kveld er det bursdagsselskap og idol finale - Heia Jenny! Lørdag er det jobb og feiring av Grand, 1 år. Søndag blir skikkelig avslapping med baking og julefilma. Mandag/tysdag avslutta vi med volleyball turnering, russekickoff og skuleavslutning med graut, julesang og quiz. Hallelujah, dagane er proppa med masse kjekt program og eg kan ikkje vente med å starte det heile i kveld. Storesøster kjem også på mandag, blir godt å sjå henne

No fer eg i bursdagsselskap til Inger Line og Ingrid..


Photos//Private

6 days from being able to yell HOLIDAY

published: 14.des.2011 time: 19:58 // comments (0)

På fredag skal mi venninne Jenny synge i finalen i idol. Ho er ei utrulig sjarmerande jente, smittande glad og hærlig. Hør på låten over, hennes versjon av Rihanna sin sang "don't stop the music". Eg oppfølger alle til å stemme: Jenny er verdt alle penny! 

Photos//Stockholm

Bildedryss 111211

published: 11.des.2011 time: 22:59 // comments (6)


Photos//Private

JULEBORD

published: 10.des.2011 time: 16:27 // comments (0)

Gårsdagen bestod av bytur, julehandel, god mat og hærlige jenter. Vi hadde roadtrip og det var ein kjempe koselig dag! I dag venter julebord, god mat og masse drikke. Kulå (uteplass) kjem til å bli stappfull med alle aldera, og vi skal danse sving og drikke vin. Eg likar det!

Photos//Private

my own place for secrets +1

published: 08.des.2011 time: 17:28 // comments (1)

There you go, part one!

Photos//Private

every day is special in different ways..

published: 05.des.2011 time: 20:57 // comments (6)

..REMEMBER that!

Filmen eg la ut i går, om Jonah Mowry gjorde nok inntrykk på mange. Vart egentlig utrulig sint når eg såg at han hadde dikta det opp. Men på ein anna måte så er det veldig mange unge og voksne barn som blir mobba på skulen og på arbeidsplassen sin. Så filmen gjorde vertfall sterkt inntrykk på meg, og eg opplevde filmen som sterk. Tårene trilla. Mobbing er det mest forferdelige, og ingen fortjena det. Det er ingen unnskyldninga for mobbing!

Innrømmelsen til Jonah

Med mange timar med særemne i dag, var julemiddag og speling eit ganske bra avbrekk. Storebror fer i morga, og blir i Afghanistan til slutten av januar. Julefeiring uten han, kjenner eg er vemodigt (trist), men det skal nok gå bra. Det går nok over.
Snakkast etter særemne! 

Photos//Private

"the tears go streaming down her face"

published: 04.des.2011 time: 20:51 // comments (5)

//Coldplay

when I see things like this, I feel that this is so much more important than many other things. The tears is streaming down my face....STOP BULLYING!

Video//Youtube

Første søndag i advent

published: 27.nov.2011 time: 19:00 // comments (2)
For en deilig morgen. Stod opp til nybakte brød, fantastisk. Så satt eg på Grinchen, ein av mine julefavoritter. Sida det har snøva frå eg stod opp til no, er det ingen grunn til å vente med å skru på julestemninga. Og den har eg virkelig fått. Eg og mamma har pakket inn alle julegavene med julemusikk i bakgrunnen. Og no baker vi julemenn. Eg likar søndager, med andre ord: eg elska søndager. 

Photos//Private

Lørdagskos

published: 26.nov.2011 time: 23:12 // comments (3)

som blir brukt sammen med mamma og lillebror
Sjølv om det er lørdag, og det er lov til å slappe av, så har eg gjort litt fornuftig i dag. Eg har kommet noken hakk videre i særemnet. Og eg har sydd ein del klede, som har ropt etter hjelp. Deilig å endelig vere ferdig! Også har eg hjulpet litt til i huset. Elles enn det, veldig lite. Vi såg akkurat Harry Potter, og ja, eg har skrevet det allerede fire gonger før, men det har aldri skjedd. No trur eg snart sengen kaller. God natt. (og PLIS, bli ikkje skuffa. Men dokke får verken vere sweethearts, lovers eller søtisar. Vil dokke ha slik kjærlighet må dokke starte å lese bloggen til Lene Orvik. Der er det mykje LOVE å få). Så, god natt.

Photos//Private

There's no place like home!

published: 24.nov.2011 time: 12:46 // comments (6)Flyet var forsinket til i dag tidelig. Hentet han 08:30 på Virga. Stilte opp med norskeflagg og eit stort smil. 

Eg bestemte meg for å vere heime resten av dagen. Så no skal eg snart springe testløp, ha barneidrett og til kvelds lage middag og sjå Harry Potter Part 2. Blir ein veldig koselig dag. I går var eg på Moa og handla - medlemsdag. Kjøpte meg eit par skinnsko - dei var så fine! Så må alle ha ein elles fin torsdag.

Photos//Private

TA VARE PÅ KVARANDRE

published: 01.nov.2011 time: 21:58 // comments (1)

Den dagen der du aldri meir får sjå ein person, kjem, og den kjem fort. Det er noko eg fekk oppleve i dag. Får ei litt rar og tung tid framover. Fant dette på weheartit, skal ta det med meg.

297913_2249632692862_1609574850_2260996_1421493015_n_large

Ein har ikkje anna valg enn å gå vidare. Men det kan vere tungt å sjå nokon forlate denne verden, nokon du har eit nært kjennskap til. Å sjå andre ha det vondt er ofte like vondt sjølv. Eg er vertfall ein følsom person som ofte brukar tid på å ta ting innover meg. 

Photos//weheartit

Eit år fram i tid : eit nytt kapittel i livet

published: 28.okt.2011 time: 21:54 // comments (5)

Tenkte eg skulle bruke litt tid på å få samla tankane mine om åra etter vidregåande. Det er nok det største og vanskeligaste valget eg må ta hittil. Å velge riktig veg til utdanning er ikkje enkelt. Det blir eg minna på kvar gong eg ser på tv, les i avisa, men ikkje minst når eg ser på folk som hasta på jobb. Då tenke eg ofte: "Er dette noko for meg? Er dette noko eg vil bruke tida mi på resten av livet?" For det vanskeligaste spørsmålet er akkurat det! Å finne ein ting eg kan halde på med resten av livet mitt!

Eg bruker bilder frå treningssenteret som inspirasjon. Dette bildet inspirerer meg til å bruke masse energi på ein ting eg virkelig brenn for. Ville ønske å springe på jobb kvar morgen, vere den første som kjem og den siste som går. Eg har skreve før at militæret er ei retning som høres veldig spennande ut. Eg har valgt å prøve meg på denne retninga. Befalskulen - leding? Er dette den riktige vegen for meg?

Eg må vise masse styrke, av og til er eg redd for at eg ikkje har den styrken. MEN..det er viktig med mål, og det er enda bedre å klare måla du sett. Eg har sett opp treningsprogram sammen med broren min, det er ganske interessant. Det er ganske nervepirrande om eg klarer krava mine, om eg klarar å imponere. Eg er spent på resultatet.

Spørsmålet er om eg skal gi alt, om eg skal gå inn for det?

Men eg har endelig bestemt meg, håper valget eg tar er riktig. Viss ikkje lærer eg av mine feil, det er storesøsteren min ein fantastisk inspirasjon på. Og uansett, ikkje sjå på feil valg som ein feil, men som ei viktig læring i livet.

Men valget har falt på....
1 år befalskule + 1 år i praksis
Tenker å byggje på leding. Mikse kle og ledelse, mikse trening og samhald. Er veldig spent på det neste året - gleder meg!

Photos//Private

Onsdagskos

published: 26.okt.2011 time: 21:24 // comments (1)

I dag har eg hatt ein mindre travel dag. Middag med Henriette, effektiv arbeid i treningslære og avslapping i sofaen. Med andre ord, eg kosar meg. I morga har eg fullt program med ei lang liste oppgåver frå ho mor. Vi har langhelg, med blant anna OD-dag. Skal tilbringe dagen heime, å gjer ho mamma glad for ein grei pengesum.

Tjohei - god onsdagskveld:)

Photos//Private

It's monday

published: 17.okt.2011 time: 19:01 // comments (3)Mandag + taco

Photos//Private

Together.

published: 20.sep.2011 time: 16:22 // comments (0)

Photos//Private

Det vil vere stille frå meg ei stund framover. Glad i storebror, Marius. Glad i deg. 

I'm missing me..

published: 18.sep.2011 time: 21:50 // comments (8)


Skulle ønske eg var lita igjen
ingen store bekymringa i livet.
Det kunne vere at dokka hadde mista ein fot
eller at lillebror tok barbie til fange.
Dagens mål var å vere i mest mulig aktivitet
å mate dokkene, springe rundt huset, børste håret.
Besøke Torlaug og Jan for å ete vafler
springe heim for å sjå barnetv.
Vente på lørdag og 20kr i lørdagspeng
ariel, løvenes konge, svaneprinsessen, mulan.

Det var tider! Gode tider.

 Photos//Private

BILLAPPEN

published: 18.sep.2011 time: 00:31 // comments (2)

Har glømt å fortelle dokke om den glade nyheta. På torsdag klokka 11:40 vart det bestemt at eg var flink nok til å kjøre aleine på norske vega (og utenlandske). Eg fekk verdens søtaste sensor, ein 70-år gammal bestefar. Eg følte meg rolig og klar, for ja, sist gong gjekk ikkje det like bra. Men det er ei god læring i livet. Kan endelig sei: LAPPEN! Det er godt å ha den i lomma, der skal den vere lenge. Har ikkje gjort så masse dei siste dagane anna enn å kjøre - hærlig, hærlig! 

Ja, eg er happy.

Ha ein fin lørdagskveld/søndagsmorgen - alt etter korleis du vil sjå på det!

Photos//Henriette

Make everyday ridiculously amazing.

published: 14.sep.2011 time: 20:55 // comments (2)

Hei folkens!

I dag har det virkelig vore innevêr, det regna og det regna. Derfor har eg tatt meg i nakken og virkelig arbeida effektivt med leksene. Dokke veit den følelsen der dokke he mange prosjekt halvferdig, og innleveringsdatoen nærma seg? Slik var følelsen min i dag. Med 2-3 innleveringa neste veke måtte eg berre bestemme meg for å skru av facebook og skru på hjerna. Og med det er eg ferdig med både RLE-innlevering og TRL-innlevering. Då blir det litt mindre arbeid på meg i helga. 

Innevêr gir også bakehumør, så da laga eg grove vafler til kveldsmat. Skikkelig godt og enkelt! Med russekatalogen open, er det ikkje lett å vere konsentrert.Det er enda alt for lenge til russetida, kan ikkje telle månadane på ei hand ein gong. Men du må allerede no tenke på russebil, rabattar på klede osv. Så du kan ikkje forvente noko anna enn: spent russ!

Vil til slutt ønske alle ein flott onsdagskveld:)

Photos//Private

have you tried to smile?

published: 13.sep.2011 time: 19:47 // comments (0)


Den enkle løsningen kan ofte vere den beste!
Enten så går det bra, eller så går det over..

Photos//Private and weheartit 

Confession: I love you, but I love me more

published: 10.sep.2011 time: 19:21 // comments (10)

Høsten har kommet, og no er det fram med ytterjakka og varme skjerf. Det har vore ein fin sommar, men på tide å ta farvel. Vil ønske høsten velkommen, håper du har masse gode minner på lur. 

I helgen slapper eg av, tar det rolig. Har vør å handla, fått meg fjernkontroll til sjølvutløser, treningsmatte, skulesaker, pudder og anna småtteri. Skal kose meg heime i kveld, sunn og usunn snacks. Kos deg du og!

Photos//Private and weheartit

Historia om Ragnhild

published: 08.sep.2011 time: 08:54 // comments (0)

Såg dokke den sterke dokumentaren om Ragnhild, i går? 31.juli 2010 døde 15 år gamle Ragnhild av ein overdose. Den er veldig sterk, og handler om Ragnhild som ikkje fekk hjelp i tide. 

Berre måneder etter at Ragnhild var død, var tanta (Betty) her på Stranda for å halde foredrag. Eg var allerede kjent med historia da eg såg dokumentaren. Eg huska det var ei utrulig sterk fortelling, ei tragisk historie. Ho var eit hjertebarn. Venner og familie seier ho var glad i leik og latter. Men Ragnhild lærte rus av barneheimsbarn. 

Eg håper dette aldri rammer ein av mine nærmaste. Eg håper dette aldri rammer noken. Det aller verste må vere å miste eit barn, eit uskyldig lite menneske. Er så utrulig glad for at dette aldri har rammet noken eg kjenne. Det er utrulig sterkt å høyre historia til dei som er igjen.

Ta vare på kvarandre.

Photos//Private

Hello there Stavanger!!

published: 29.aug.2011 time: 06:37 // comments (0)Klokka er 6:40 og eg er snart klar for avreise. Først går turen med buss til vigra, så skal eg fly til Stavanger. Ser fram til ei knall veke, og på søndag slutter eventyret. Kjem til å vere ein trist dag. 

Goodbye Liabygda!!

Photos//Private

The Island Part 2

published: 25.aug.2011 time: 18:40 // comments (1)

Takk for fine kommentarer på innlegget før, han er virkelig verdens beste lillebror.
Bli kjent fest i kveld, å eg er klar for ein kjekk fest. Dei fleste i mitt kull skal kjøre eller vere edru, ansvarlige folk. Eg er verken ansvarlig i kveld eller har lappen, så eg skal kose meg. Gleda meg til å høyre denne: 

Pendulum - The Island Pt.2

Skal høre Pendulum live neste veke på Rått & Råde -gleda meg!! Skal bo i Stavanger med storesøster heile veka, gøyøgyøgøy! Men no stikk eg snart avgårde til Mari's place. Dokke må ha ein fin torsdag!

Photos//Private

Heading for Bergen!

published: 16.aug.2011 time: 05:25 // comments (2)Vestlandet her kommer eg!! Gleda meg til å tilbringe den neste veka i Bergen med flotte folk. Lista består av shopping, Rihanna-konsert (iik) og fallskjerm-fest. Og selvfølgelig alt av kafé, kino, restaurant osv. Gleda meg!! 9 tima med buss og eg ankommer leiligheta til storesøster. Lykke til med skulestart folkens:)

Photos//Private

nobody said it was easy.

published: 11.aug.2011 time: 21:24 // comments (0)Hade til storebror. Han skal vere vekke lenge, men det er alltid like gøy når han kjem heim. Jula blir ikkje den samme i år, kjem til å savne ein person heime. Men er stolt av storebror, håpe dette halvåret blir verdt det! Og lov oss at du kjem heim like sprudlande og rar som vi kjenner deg. Glad i deg.

Elles får humøret ein: 3! Savner mange, savner en. Kjenner eg er mest lyst på ferie i 2 mnd. til! Kan ikkje vi alle berre ha fri til jul? Avslutter no før det blir for masse klisjeé her..og til alle dokke som gidd å lese: ha ein fin dag!

Og turkamerat for dagen:


superkule naboen 

Hærlig, hærlig tur!

Photos//Private

I refuse to grow up.

published: 09.aug.2011 time: 10:36 // comments (2)Hei alle sammen! Lenge sida eg har klikka innom bloggen for å poste eit nytt innlegg. Kjenne eg ikkje har noke inspirasjon for tida, gidd ikkje å sei at eg kjem sterkare tilbake heller. Har veldig ofte slike periodar der eg ikkje orkar å blogge. Skal nyte resten av sommaren vertfall. Jobbe, champagne & jordbær, raveparty, Bergen, Rihanna konsert, fallskjermfest etc. Vil ikkje at sommaren skal ende! 

Woop, woop! Snakkast:)

Photos//Private

Last night

published: 02.aug.2011 time: 12:09 // comments (1)


Grillkos på verandaen vår. No har endelig heile gjengen komt heim, sistemann Josefine:) Koselig å ha dei alle sammen heime! No skal eg rusle/kjøres på jobb, snakkest!

Photos//Private

1.august

published: 01.aug.2011 time: 21:44 // comments (1)Minner frå Bol. No er det allerede 1.august, det er litt trist. Men eg trur august blir veldig bra! Forresten, Giske var superbra. Eg hadde glømt minnebrikke på kamera, så der er ingen bilder å vise. Har jobbet dagene som har vore, og skal jobbe dagane som kjem. Så ha ein fortsatt fin mandagskveld! 


-ta opp telefonen og RING MEG!

Photos//Private

so much fun!

published: 27.jul.2011 time: 10:15 // comments (3)So much fun yesterday - scrabble med oppdikta reglar, alt for å kunne få hjernane våre til å tenke.

No stikk eg på fjelltur med..(trommevirvel)..turkammerat: Elise. Nei, i dag skal eg ikkje gå som ei ensom fjellgeit i mitt eige opne sinn. Skal kose oss. Ute er det blå himmel, og sola er endelig å sjå. Så ha ein flott dag vidare!

Denne lika eg no:

Photos//Private

Tysdagskos

published: 26.jul.2011 time: 14:22 // comments (0)

Jennifer Brown - Tuesday afternoon 

Laga frukost til Vetle som var på jobb i natt, 12-8! No kosa vi oss med melon og Hancock.

Dagens gjøreplan:
- Støvsuge
- Vaske badet
- Rydde rommet
- Grille
- 4x4 
- Lage brownies
- Scrabble-kveld med jentene

Blir ein rolig dag heime. Snakkast! Ha ein fin dag :)

Photos//Private

Fortsatt tom for ord.

published: 25.jul.2011 time: 17:14 // comments (3)

Veit ikkje heilt ka eg skal skrive og blogge om, føle på ein måte at det budskapet eg gir gjennom bloggen ikkje er noko som kan måle seg. Men vi må tilbake til kvardagen igjen, sjølv om det er veldig tungt. Dei fleste har bekjente som er blitt ramma, og desse bekjente er gjerne nærmaste nabo eller slektning. Det er så trist, ord kan ikkje beskrive.


Hans Zimmer - time

Denne sangen setter eg på når eg er lei meg. Når eg helst vil vere aleine i eit rom for å tenke. Denne passer nå. Passer til alt som har skjedd dei siste dagane. 

Kvil i fred.

published: 23.jul.2011 time: 21:12 // comments (2)

Er tom for ord. Mine tanker går til alle dei rammede og pårørande.♥ Det er heilt forferdelig! Er virkelig tom for ord.

"Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn."

God helg!

published: 22.jul.2011 time: 13:27 // comments (0)

Stikk på jobb 2-9! Så tek eg ein spontantur til Geiranger på fredagsdisco. Og i morga tek eg bussen rett på jobb, etterfulgt av bursdagsfest til Robert. Blir ei finfin helg. Snakkast!

Photos//Private

Ensom fjellgeit

published: 20.jul.2011 time: 15:45 // comments (3)


- Sommarens treningssang for motivasjon!

Gjekk på Liahornet i dag. I mitt eige selskap. Heilt aleine. Brukte 75 min opp, der tok eg ei matpause og nokre minutt med knipsing på kamera. Så her er fotobevis på at eg var på toppen, for den som lurte. 
No har eg dusja og satt meg ned i sofaen. Tanken var å sette på ein film og ete noko som er litt usunt, men tiltak å bevege seg da!

Været var meldt regn, det var derfor eg måtte gå aleine. Men det var kun nokre små regndropa då eg såg toppen, men heldigvis ikkje når eg satt meg ned med nistepakken. Men må finne noke å sjå på, blir sikkert Tour de France som vanleg. Ha ein elles fin ettermiddag! 

Photos//Private

Morgenkos

published: 16.jul.2011 time: 12:11 // comments (0)

Lørdagskos: Det Nye.fotbad.te.egg.Cato Isaksen.mjølk.advokado.fint vær.sol.varme - lika livet!

Photos//Private

Dagens utfordring

published: 15.jul.2011 time: 19:42 // comments (2)

Etter ein lang fjelltur og etterfulgt av dagens Thor Hushovd, skal eg til på dagens utfordring. Eg skal om ein times tid i bursdag til Jens Erik, og eg skal lage cookie i gave. Er som sagt ein kokk uten oppskrift, overrasker alltid. I dag har eg hatt utfordringa med å skjønne oppskrifta frå engelsk til norsk, MEN trur det gjekk bra.

Såg det lovende ut? No er eg klar, fiks, ferdig til å reise. Ha ein flott fredagskveld:)

Photos//Private

Bildedryss 130711

published: 13.jul.2011 time: 20:52 // comments (0)

Koselig dag: 
Photos//Private

Bolledag

published: 12.jul.2011 time: 20:03 // comments (3)

Baka frå morgen til kveld. I dag har vore ein utrulig koselig dag med mamma og lillebror. Vi har baka grove og fine bollar, kanelbollar og brød. Så har vi trena i Stordal og eg har lest ferdig den tredje boka av Cato isaksen. Eg sei berre fysøren! Den må dokke alle lese, eg skulle ønske boka aldri tok slutt. 

Lukta hærlig:

No skal eg endelig få møte dei søte jentene frå Valldal. Nesten 3 veke sida sist!

Photos//Private

Kjoledesigner

published: 11.jul.2011 time: 13:35 // comments (2)
Berre for morsomt:


Hjælp mig med at vinde, Stem på min kjole her!

Bildedryss

published: 09.jul.2011 time: 22:28 // comments (3)

Var på Liasjøen å fiska, bada og åt mat i dag. Det var litt fint vær, så vi utnytta sjansen. Henriette og Ingvild var dagens følge, eller lettare sagt: mitt faste følge!♥Photos//Private

The last day..

published: 22.jun.2011 time: 12:39 // comments (10)

Etter over eit år er det på tide å ta farvel. I dag er følelsane mange, og eg veit ikkje heilt kva følelse eg skal vise. Å vere glad på noken sin vegne? Eller å vite at du kjem til å savne ein person veldig masse? Det finst ingen riktig måte å avslutte det på.. Men går det ann å avslutte det heile som "vi sees snart"? Det heile har festa seg som ein gigantisk klomp i magen, du kan ikkje heilt forstå kva du skal tenke. Han har komt til eit nytt kapittel, eit kapittel som gjer at vi ikkje kan vere saman lenger. Men betyr det for alltid?

Eg prøva å takle det med glade tankar, med eit smil om munnen. Men avogtil er smilet påklistra. Men er det likavel verdt å grine over det i mange dagar? Det at du går vidare betyr ikkje at du har glømt han, men at det ikkje er så mykje meir å gjer. Ein person flytta langt vekk, til eit anna land. Det finst ingen andre utveia enn å ta det heile med eit smil og tenke "kanskje vi sees snart". 
 


Men eg kjem til å savne deg! Savne deg i massevis!♥

Photos//Private

Grove pannekaker i ovnen

published: 21.jun.2011 time: 18:51 // comments (2)For alle latinga som ikkje gidd å steike ei og ei pannekake, så er pannekaker i ovnen tingen! I dag valgte eg å lage grove pannekaker, å det var ikkje stor forskjell på smaken. Oppskrift HER!

No snart kjem jentene (Valldal-Libya) på smoothie, kake og anna kos. Gleda meg!! Nødt til å ver litt sosial før eg reiser..

Photos//Private

SUSHI

published: 15.jun.2011 time: 23:38 // comments (0)Crabsticks, advokado og majones // Laks og agurkRømme, skinke og salat // Pesto, skinke og salat // Crabsticks, advokado og majones

Ahh..sushi, det var godt! Likte den med crabsticks, advokado og majones - NAM:) 

Photos//Private
Har du smakt sushi før? 

Wednesday 150611

published: 15.jun.2011 time: 15:06 // comments (1)

Fri i dag, deilig. Våkna på sofaen etter å ha sett SATC i natt, så fekk slept meg i mamma si seng. Våkna igjen klokka 11 og laga meg ein god frukost, så såg eg litt meir SATC. Rydda rommet mitt også, vart fornøgd med plasseringa av klesstativet mitt.

Etter ein god frukost tok eg meg ein sykkeltur til Stordal kommune. Her er bevis:Kjenne eg er stiv og støl, men det var deilig. Resten av dagen skal eg bruke på å pakke, lage middag, prøve ut sushi med Ingvild og besøke Elise ein tur. Ser for meg en rolig dag før eg skal reise klokka 5 i morga.

Photos//Private
Har du nokon planer? 

The Last Song

published: 14.jun.2011 time: 19:06 // comments (2)

Har hatt besøk av 5 flotte jenter - brownies og Brokeback Mountain stod på lista. Tidleg ferdig på skulen, og for meg er det siste skuledag i morga. Torsdag åka jag til Sverige, det blir chill & digg! No skal eg nyte friheita heilt aleine med middag, The Last Song og is til dessert. Kveldens planer kjem vel etter kvart.

Middag: Panetter, ris og salat
Dessert: Is og sjokolade
Så kort sagt, eg KOSA meg!Photos//Privatehits