Costura - Juleferie

Juleferie

365/6 days // 22.des.2011 @ 20:25 // K o m m e n t a r e r (2)

Julen er her, og eg vil ønske alle store og små God Jul! Gleder meg masse til julaften, men det er ikkje like stas som det har vore før. Gjengen er halvert, berre eine søstra mi kom heim i år. Foreldra mine skal ikkje feire jul i sammen, og det er første gong, sjølv om dei har vore skilt i snart 10 år. Eg skal feire julaften to dager, både på julaften og 1.juledag. Må berre få sagt kor rart dette er. 

Eg hater når folk seier at det sikkert blir like artig, men selvfølgelig blir det rart. Vi er vant med å vere minst sju stykker, i år er vi fire. Unger med foreldrer som bor sammen kan aldri sette seg inn i situasjonen til dei som har skilte foreldre. Enklare blir det ikkje. Så, slutt å lat som dokke forstår! 

Men smile, det kan eg. Jula er her, storesøster er her, det er god mat her og eg har mange gode venner. Kan ikkje oss alle berre vere glade? Jo, eg kunne ønske det var så enkelt!


  2 kommentarer på "Juleferie"

Gla i dej Janita! Ha ein fin jul, og kos dej så godt du klare :) klem
22.des.2011, 22:31
Christine
Kjære moe, jeg vet det er fryktelig merkelig, har selv hatt det sånn i mange år nå, men sånn går det når familiene blir flere og foreldrene våre går forskjellige rettninger! Prøv å kos deg med de du har der, og vær glad for at du har en så stor og fantastisk familie som du har og som bryr seg så mye om deg! :)
22.des.2011, 23:02

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


hits