Costura - every day is special in different ways..

every day is special in different ways..

365/6 days // 05.des.2011 @ 20:57 // K o m m e n t a r e r (6)

..REMEMBER that!

Filmen eg la ut i går, om Jonah Mowry gjorde nok inntrykk på mange. Vart egentlig utrulig sint når eg såg at han hadde dikta det opp. Men på ein anna måte så er det veldig mange unge og voksne barn som blir mobba på skulen og på arbeidsplassen sin. Så filmen gjorde vertfall sterkt inntrykk på meg, og eg opplevde filmen som sterk. Tårene trilla. Mobbing er det mest forferdelige, og ingen fortjena det. Det er ingen unnskyldninga for mobbing!

Innrømmelsen til Jonah

Med mange timar med særemne i dag, var julemiddag og speling eit ganske bra avbrekk. Storebror fer i morga, og blir i Afghanistan til slutten av januar. Julefeiring uten han, kjenner eg er vemodigt (trist), men det skal nok gå bra. Det går nok over.
Snakkast etter særemne! 

Photos//Private


  6 kommentarer på "every day is special in different ways.."

helene simensen
uansett om filmen var diktet opp eller ikke så var den utrolig sterk og håper at andre som blir mobbet forstår at de er verdt like mye som alle andre. filmen i seg selv var jo en tankevekker for alle som driver med mobbing (burde være en tankevekker hvertfall). så håper at mange tok det til seg det han viser i filmen, at de tok til seg at mobbing er stygt og kan gjøre så altfor mye med en person.
05.des.2011, 21:04
URL: http://helenessimensen.blogg.no
basunengel
Det er nesten godt at han dikta det opp, for han. Men det verkar som han har hatt problem tidlegare. Eg synest uansett at det er bra at filmen går rundt slik den gjer, då den har eit viktig budskap.
05.des.2011, 21:33
URL: http://basunengel.blogg.no
COSTURA
basunengel: Jepp, skreiv så!
06.des.2011, 13:24
URL: http://costura.blogg.no/
Jt0byy
Så koselig ut :)
06.des.2011, 20:15
URL: http://jt0byy.blogg.no
http://www.tv2.no/underholdning/gkn/mobbeofferet-jonah-mowry-avviser-youtubebloeff-3653913.html

" ? Sist men ikke minst, ja, dere har sett meg glad i noen korte snutt jeg har lagt ut på YouTube. Jeg trodde det ville være en bra ting. Jeg har jo venner, mine ungdomsskolevenner. Jeg har også fått flere venner etter at jeg la ut videoen, fordi folk skjønte at de hadde såret meg. Videoen er ekte, og sann. I de siste månedene har alt kommet ut, og jeg føler at flere kilo har lettet fra mine skuldre. Jeg er glad, jeg er akseptert for den jeg er, jeg er mer selvsikker og føler meg sterkere for hver dag."
07.des.2011, 08:50
COSTURA
Anonym: skal ikkje kommentere noko før du har lest heile saken. det har eg lært:) takk for at du sendte det..
07.des.2011, 13:09
URL: http://costura.blogg.no/

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


hits